E-mail cím:    Jelszó:   

Ingatlanos dolgok

/ Ingatlanközvetítés világa

Turbózd fel az irodádat!

Turbózd fel az irodádat! Sokszor hallani szerte a világban, hogy az ingatlanpiac állandóan változik, a forgalom kiszámíthatatlan, és nehéz sors vár arra, aki belevág ebbe a szakmába, pedig az ingatlan jó üzlet.

Tedd helyre a dolgokat!

Tedd helyre a dolgokat! Egy kis betekintés az ingatlanközvetítői szakma legfontosabb szereplőjének, az ingatlaniroda tulajdonos-vezetőnek világába, lehetőségeibe, érzelmek és értékítélet nélkül.

Válsághelyzetben elkövetett hibák

Válsághelyzetben elkövetett hibák A hagyományos értékesítés elvei évszázadok óta kiválóan működnek, és mindig, mindenhol működőképesek lesznek ezután is, amíg az ember, ember marad. Az ingatlanértékesítésnek, mint szakmának, ugyanilyen alapelvekkel kell rendelkeznie.

Visszatérő ügyfelek

Visszatérő ügyfelek Mit várunk el, ha üzletkötői fejjel gondolkodunk? Elégedett vásárlókat, akik újra és újra visszajárnak hozzánk. Nincs semmilyen egyéb elvárás, csak ez.

Fókuszálj a vevők igényeire!

Fókuszálj a vevők igényeire! Az összes termeléssel, vagy szolgáltatással foglalkozó szervezet, és köztük az ingatlanközvetítő cégek számára is a legfontosabb szempont, hogy az ügyfeleikért (vevőikért) dolgozzanak, az ő érdekük legyen az elsődleges. A vevő fizet, a vevőt kell kiszolgálni. Azoknak a területeknek, vagy iparágaknak befellegzett, ahol ezt figyelmen kívül hagyják.

Zavarosban a magyar ingatlanszakma

Zavarosban a magyar ingatlanszakma A gazdasági élet fokmérője az ingatlanpiac helyzete. James Bondar úr szerint 2012-re várható a gazdasági fellendülés, de ehhez alapos rendszerkorrekcióra és az ingatlanpiacot szabályozó törvényekre lenne szükség.

Magyarországon az ingatlanügynökök 99 %-a szerencsejáték-függő!

Magyarországon az ingatlanügynökök 99 %-a szerencsejáték-függő! Te jó ég! Kilencvenkilenc százalék! Gondoltad volna? Nem, ugye? Pedig így van, ez az igazság. Mindez nem túlzás és nem ámítás. Száz ügynökből kilencvenkilenc szenvedélyes hazárdjátékos.

Ingatlanmítoszok

Ingatlanmítoszok Annyit beszéltünk már félre, hogy ideje nyílt lapokkal játszani, és kimondani, amit úgy is mindenki tud:

Hogyan válasszunk ingatlanügynököt

Hogyan válasszunk ingatlanügynököt A legtöbb lakásvásárló számára a lakásvásárlás több hónapos, de nem ritkán előfordul, hogy másfél, két évig elhúzódó fárasztó procedúra. Ez idő alatt az emberek sok energiát és időt vesztegetnek el, valamint rengeteg bosszúság éri őket. Amikor pedig végre vásárlásra szánják magukat, nagy részük nem elégedett a választással.

Oldalak: 1 2 | »

Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben
Ingatlanos dolgok
 
Képzés
 
Esettanulmányok
 
VIP Club
 

 CIKK KERESÉSE


Keresendő szó a címben:


 << vissza a kezdőlapra

 


© 2021 MARKET Home ® | Adatvédelmi elvek | Elérhetőségek