E-mail cím:    Jelszó:   

Ingatlanos dolgok

• Etikai kódex

Üzleti etika az ingatlanközvetítésben

Üzleti etika az ingatlanközvetítésben A köztudatban valami olyasmi él az emberek gondolatában, hogy az etika valami megfoghatatlan és nem valóságos dolog, amiről csak általánosságban lehet beszélni. A legtöbben azt hiszik, hogy csupán azért hozták létre, hogy lehessen bizottságokat csinálni, ul amik felelősségre vonják a bűnösöket...

ETIKAI KÓDEX

ETIKAI KÓDEX A Játékszabályok segítséget nyújt az ingatlanirodák számára, a náluk dolgozó vagy velük szerződéses viszonyban együttműködő ingatlanügynökök irányításában, és abban hogy úgy működjenek, hogy növeljék az ingatlanközvetítői szakma hírnevét és biztosítsák

• Ingatlanmarketing

Hosszú távú sikerek kulcsa

Hosszú távú sikerek kulcsa Ha sikerre szeretnéd vinni az ingatlanvállalkozásodat, választanod kell egy marketingstratégiát, és a választott stratégiádnak olyannak kell lennie, amellyel az emberek bizalmát nem csak megszerzed, de folyamatosan fenn is tudod majd tartani.

Hogyan szerezzünk megbízást

Hogyan szerezzünk megbízást Az ingatlanközvetítés őskorában, amikor még szinte senki nem beszélt megbízásszerzési technikákról, részt vettem egy amerikai tréner ingatlanszakemberek részére tartott tréningjén. Az előadó egy rövid bevezető után kijelentette, hogy olyan módszert fog megtanítani, aminek segítségével az ügynökök megszerezhetik a legkiválóbb megbízásokat, és amikor a szerződésre megszerezik az ügyfél aláírását, már a zsebükben érezhetik a jutalékot...

Hogyan bánjunk a vevőkkel

Hogyan bánjunk a vevőkkel A vevőkezelési folyamat az a része a munkának, amivel, ha megfelelően végezzük a legtöbbet tudunk profitálni.

• Ingatlanközvetítés világa

Hogyan válasszunk ingatlanügynököt

Hogyan válasszunk ingatlanügynököt A legtöbb lakásvásárló számára a lakásvásárlás több hónapos, de nem ritkán előfordul, hogy másfél, két évig elhúzódó fárasztó procedúra. Ez idő alatt az emberek sok energiát és időt vesztegetnek el, valamint rengeteg bosszúság éri őket. Amikor pedig végre vásárlásra szánják magukat, nagy részük nem elégedett a választással.

MARKET Home

MARKET Home A magyarországi ingatlanszakma sztenderdizálása. Az ingatlanszakemberek munkájának megkönnyítése céljából. A MARKET Home egy védett márkanév.

Ingatlanmítoszok

Ingatlanmítoszok Annyit beszéltünk már félre, hogy ideje nyílt lapokkal játszani, és kimondani, amit úgy is mindenki tud:


Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben
Ingatlanos dolgok
 
Képzés
 
Esettanulmányok
 
VIP Club
 

 CIKK KERESÉSE


Keresendő szó a címben:


 << vissza a kezdőlapra

 


© 2021 MARKET Home ® | Adatvédelmi elvek | Elérhetőségek