E-mail cím:    Jelszó:   

Képzés

/ Tankönyvek


CSÚCSTECHNOLÓGIA AZ INGATLANKÖVETÍTÉSBEN

Átfogó, hatékony ingatlanközvetítési rendszer ingatlaniroda vezetők részére

(A mi kis ingatlan bizniszünk)

Ingatlanok eladásával foglalkozni, könnyű útnak, könnyű pénzkeresésnek tűnik. Talán az is. A statisztikák azonban érdekes képet mutatnak.

A felmérések szerint ma Magyarországon egy kezdő ingatlanügynöknek több hónapnyi munkába kerül, hogy tető alá hozzon egy darab adás-vételt, és végre pénzt lásson, de lehet, hogy soha nem jut el idáig. Egy átlagos ügynök havonta jó ha egy ingatlant ad el. Ez nem nevezhető komoly teljesítménynek. Akik a szakma csúcsát képviselik, ennek többszörösét, akár havi 6-8 ingatlant is értékesítenek.

Az átlagos és a profi ügynök közötti különbség egyenesen szédítő. De vajon mi adja a különbséget?

A pluszmunka, melyet a profi elvégez az ügyfelének? A kedvesség? A testi vonzerő? Netalán a kemény munkával megszerzett hírnév?

Nem, ezek egyike sem.

Jó néhány olyan tulajdonság, melyet fontosnak tartanak egy profi üzletkötő számára, inkább árt, mint használ. Az ügyfél ajnározása, a lótás-futás, a tolakodó és eltúlzott kedvesség mind-mind akadályt képez az ügylet lebonyolításában.

A hatékonyságot minden szakmában titkok és misztikum lengi körül. Azok, akik erejüket megfeszítve robotolnak csekélyke eredményért, képtelenek megérteni, hogy valaki másnak hogyan mehet az csípőből, könnyedén, erőfeszítés nélkül, ami neki sehogyan sem?

Felfoghatatlan rejtélyeket, titkos összefonódásokat, vakszerencsét, illegális üzelmeket, és az istenek kegyelmét látják a háttérben meghúzódó oknak. De tévednek.

Mint minden szakma, az ingatlan biznisz is pofon egyszerű. És ezt senki sem tudja jobban, mint azok, akik a legprofibbak.

Az ingatlanirodád sikere elsősorban rajtad és az értékesítőid hatékonyságán múlik. Neked kell összefognod és irányítanod az embereidet, profi csapattá kovácsolnod őket. Nem várhatod el, hogy maguk találják ki, és hibátlanul alkalmazzák a legeredményesebb munkamódszereket és működési stratégiákat.

Legfőbb feladatod, hogy kijelöld ingatlanügynökeid számára a helyes utat és hathatós eszközöket adj a kezükbe, amelyek egységes elvek és eljárások alkalmazása révén biztosítják a stabil haladásukat ezen az úton.

A jó ingatlaniroda vezetőnek nem elég jó ingatlanértékesítőnek lenni. Elsősorban vezetőnek és oktatónak kell lennie. Bármikor észlelnie kell az emberei hibáit és intézkednie kell azok kijavításáról. Mindehhez nem elegendő, rámutatni a problémákra, és néhány általános érvényű szabály ismertetése után magukra hagyni az embereket.

Ha elakadnak, vagy nem mennek a dolgaik úgy ahogy az elvárható, pontos megoldásra lesz szükségük, amely a lehető legrészletesebb eljárásokat és az arra a feladatra érvényes precízen megfogalmazott szabályokat taglalják.

Mindezeket olyankor is biztosítanod kell, amikor éppen nem érsz rá, vagy nem vagy ott.

Ezekhez a CSÚCSTECHNOLÓGIA AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN, négy könyvből álló képzési rendszere segítséget  nyújt az ingatlanirodád felépítéséhez. Az anyagban leírt eljárásokra biztonsággal hivatkozhatsz, soha nem hagynak cserben, ha megköveteled a leírt lépések precíz alkalmazását az embereidtől.

Ezentúl nem lesz más dolgod, mint megtanítani, és figyelni hogy valóban alkalmazzák-e a tanultakat. Ha mégsem tennék, átadod nekik az anyagot és megmutatod belőle, hogy mit kell tenniük a leírtak szerint.

Ennyire egyszerű.

Meg fogod látni, az eredményesség nagymértékben megnő, és hogy az ingatlanbiznisz nem a vakszerencsén múlik.

Hogyan szerezheted meg az anyagot? >>
A képzési rendszer mellett automatikusan tagjává válsz a MARKET Home® Ingatlanközvetítési Rendszer VIP Clubjának, amely egy exkluzív tagsági kör.
A VIP tagsággal kapcsolatos további információkért kattints ide! >>


Kapcsolódó cikkeink

  1. Tedd helyre a dolgokat!
  2. Turbózd fel az irodádat!
  3. CSÚCSTECHNOLÓGIA AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN

Értékeld!
Teljesen haszontalan 4 csillag Nagyon tanulságos 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag


KOMMENTEK (1)

Regisztráció és/vagy belépés után Te is hozzászólhatsz.

Örökös Beáta - 2020. 01. 24. 18:10
Beregisztráltam, hogy lássam az árakat, gondolván arra hogy azért titkosak, mert csak a regisztráltak láthatják. De annyira titkos az ár a képzéseknél, hogy még akkor sincs feltüntetve, ha megrendelném.
Ez így nem frankó.Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben
Ingatlanos dolgok
 
Képzés
 
Esettanulmányok
 
VIP Club
 

 CIKK KERESÉSE


Keresendő szó a címben:


 << vissza a kezdőlapra

 


© 2021 MARKET Home ® | Adatvédelmi elvek | Elérhetőségek