E-mail cím:    Jelszó:   

Ingatlanos dolgok

/ Ingatlanmarketing

Kapcsolat a közönséggel

Kapcsolat a közönséggel A közönségkapcsolatokban minden kommunikáció. Aki nem kommunikál megfelelően, nem ad el. Az ingatlanközvetítésben is minden a kommunikációról szól, ezért ha nem jól kommunikálsz, az üzleted igencsak megsínyli, és bevételkiesés formájában láthatod ennek a kárát.

Hosszú távú sikerek kulcsa

Hosszú távú sikerek kulcsa Ha sikerre szeretnéd vinni az ingatlanvállalkozásodat, választanod kell egy marketingstratégiát, és a választott stratégiádnak olyannak kell lennie, amellyel az emberek bizalmát nem csak megszerzed, de folyamatosan fenn is tudod majd tartani.

Hogyan szerezzünk megbízást

Hogyan szerezzünk megbízást Az ingatlanközvetítés őskorában, amikor még szinte senki nem beszélt megbízásszerzési technikákról, részt vettem egy amerikai tréner ingatlanszakemberek részére tartott tréningjén. Az előadó egy rövid bevezető után kijelentette, hogy olyan módszert fog megtanítani, aminek segítségével az ügynökök megszerezhetik a legkiválóbb megbízásokat, és amikor a szerződésre megszerezik az ügyfél aláírását, már a zsebükben érezhetik a jutalékot...

Hogyan bánjunk a vevőkkel

Hogyan bánjunk a vevőkkel A vevőkezelési folyamat az a része a munkának, amivel, ha megfelelően végezzük a legtöbbet tudunk profitálni.

Az iroda profilja (kínálat)

Az iroda profilja (kínálat) Az ingatlanirodák kínálatának böngészése egy rendkívül érdekes, gyakran vicces, és néha megrázó elfoglaltság. A hétköznapi lakáskereső ember (létezik ilyen) számára megrázó. Az avatott szemnek viszont inkább vicces lenne, ha az irodák nem gondolnák komolyan.


Csúcstechnológia az ingatlanközvetítésben
Ingatlanos dolgok
 
Képzés
 
Esettanulmányok
 
VIP Club
 

 CIKK KERESÉSE


Keresendő szó a címben:


 << vissza a kezdőlapra

 


© 2021 MARKET Home ® | Adatvédelmi elvek | Elérhetőségek